Услуги

Астрологията винаги е привличала човека.

Към нея и до ден днешен се обръщат много хора от различни възрасти и статус. Всеки иска да надникне в света на звездите и да разбере как е подредила Вселената неговите задачи, дали трябва да очаква нещо вълшебно или да избегне препятствия. Предлагам ви древно учение на Ведите наречено Ведическа астрология или Джиотиш.

Ведическата астрология е възникнала преди 3000 години в Индия. Някога е разпространявана от уста на уста чрез древен метод на запомняне парампаре. Този метод са го умеели само висшите брахмани и гурота в Индия.

Днес ведическата астрология е наука в индийските университети и е използвана много често от Холивуд и по света.

Ние не идваме на този свят като чисти същества, иначе не бихме се родили. Щяхме да бъдем по висши същества на друго място.

Хороскопа по Джиотиш показва нашата карма – кармата е това което Бог иска от нас.

Завърших своето обучение към руската школа Лакшми Амея, която получи първа награда за най- добра школа по астрология в страната.

Аз винаги съм се интересувала от астрология и когато се запознах с Джиотиш разбрах че тя е вълшебство което може открие за всеки човек много скрити тайни от неговия свят в този живот и неговите дарби които е донесъл от предишно превъплъщение.

Натална карта или рожденна

Душата се ражда в тяло остарява и умира. И отново се ражда този цикъл продължава толкова пъти докато душата не получи МОКША – освобождение.

И така вашия възходящ знак може да се различава от този който вие познавате от класическата астрология това се дължи на това, че тук важна роля при определянето на възходящия знак играе Луната.

Анализът на Наталната карта е възможен чрез деня, мястото и точния час на раждане. Ако часът на раждане не е точен, е необходимо да се направи Ректификация, т.е. да се установи точния час на раждане.

Анализът на рождената ви дата дава информация за вашата личност и характер, заложби и дадености, възможните сфери за професионална реализация,здраве и личен живот. Дава представа за основните събития, възможностите и препятствията по време на вашето развитие.

За изготвянето на един Рожден Хороскоп е необходимо да предоставите дата, месец, година, държава, град и точен час на раждане.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· писмен анализ който получавате на мейл адреса си

Ректификация (Oпределяне точния час на раждане)

Ако не знаете вашия точен час на раждане не е възможно да се изготви коректна Рождената (Натална) карта и да се направи астрологична прогноза, докато не се установи точния час чрез богатия арсенал от техники, с които Астрологията разполага. Имено Ректификацията помага да се определи точния час на раждане.

Добре е при първоначално посещение при астролог да се направи Ректификация, за да се установи часа на раждане.

За изготвянето на Ректификация е необходимо да предоставите точни дати на събития, като например: раждане на брат/сестра/дете, сключване на брак, раздяла, загуба /ако има настъпили конкретни събития/, защото без наличието на дати, не е възможно да се направи ректификация.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· Писмен анализ който получавате на имейл адреса ви

Съвместимост по Кута

Тук се изготва анализ на двама партьори за брак и ще е необходимо задължително да се изготви ректификация на двамата парньори, за да се направи коректен разбор на наталните карти.Прави се анализ по астрологична система и на двамата парньори и се подбира най подходящото време за сключване на брак.

За анализа ще са необходими ден месец година град точен час и държава на раждане. Точния час ако не се знае на някой от партньорите се установява чрез ректификация.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· Писмен анализ който получавате на имейл адреса ви

Подбор на подходяща Мухурта

Мухурта е избор на най-подходящия момент за започване на дадено начинание, за подписване на договор, избор на дата на сватба, за покупка на автомобил или жилище, за финансиране, за стартиране на бизнес, за лечение. Можете да узнаете кога е най-подходящият ден и час за провеждане на бизнес разговор, за откриване на магазин, за регистрация на фирма и др.

При избор на дата за сватба или раждане при секцио ви се дава възможност сами да определите датата на събитието, като разгледате препоръчаните подходящи дати за вас. За ваше улеснение ви се предоставят два-три варианта, които описват тенденциите, сферите за развитие, заложбите и т.н.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· Писмен анализ който получавате на имейл адреса ви

Подбор на ваш камък талисман

С камъните които използваме в нашите бижута трябва да бъдем много внимателни. Те могат да станат наш талисман ако са подбрани и заредени правилно според планетите в нашата натална карта. Но също така може да ни донесат и препятствия ако сме ги подбрали не правилно. За подбор на ваши камъни талисмани и изготвяне на вашо лично бижу талисман според вашата натална карта ще са ми необходими дата, месец година, град, държава и час на раждане.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· писмен анализ който получавате на имейл адреса ви

Детски хороскоп

Ако наблюдаваме нашите деца ще забележим че проявяват различни таланти.Някога в древна Индия само богатите Индийци са имали възможност да се запознаят с хороскопа на своите деца и да следят за техните таланти. Днес всеки който пожелае може да разбере талантите на своето дете и да поръча хороскоп който да внесе яснота къде точно трябва да се насърчава детето в неговото развитие.

За изготвянето на Детски хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, град, държава, точен час на раждане и имена по рождение на вашето дете.

Консултацията се предлага в следните варианти:

· онлайн среща чрез viber или месинджър

· писмен анализ който получавате на имейл адреса ви

Избор на име

Вибрацията на името влияе върху вашето развитие, определя през какви етапи ще преминете и коя е сферата на развитието ви. Когато сме на правилната вибрация дори да предстоят трудни моменти ние ще ги неутрализираме или намалим с подходящото избрано име.

За избор на име вие трябва да предоставите имената, на които сте се спрели, за да се направи анализ на имената, след което да имате възможността да изберете правилното име за вашето дете или фирма.

При избор на име на дете е добре да се знае датата на раждане, за да има синхрон между вибрациите, определящи характера и неговото по-нататъшно развитие.

Кармичен хороскоп

Кармичния хороскоп разглежда вашата конкретна задача сега в този живот.

Какви таланти имате от предишен и защо сега не ги използвате.

По време на кармичния хороскоп ще разберете и вашия възходящ знак както и вашата Атмакарака- планетата която е ваш покровител и дали тя е в хубаво местоположение ако не как да преработите това на какво да наблегнете.

Къде трябва да живеете в коя точка на света.

За анализа ще са ми необходими да предоставите дата, месец, година, държава, град и точен час на раждане.